1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Inga Röster Än)
Loading...

Hämtning av trädgårdsavfall i Stockholm

Hämtning av trädgårdsavfall i Stockholm

Om man har en stor trädgård eller helt enkelt gillar att påta och ta hand om plantor, kan trädgårdsavfallet snabbt växa till stora högar. Om man har en kompost i trädgården kan man enkelt bli av med avfallet genom att kompostera det hemma. Men om man inte har tillgång till detta, vart ska man göra av allt trädgårdsavfall? Detta dilemma är framförallt svårt om man bor i en större stad, som till exempel Stockholm. Om man är bosatt i huvudstaden, hur gör man av med trädgårdsavfall på bästa sätt?

Vad räknas som trädgårdsavfall?

Efter en dag i trädgården där man har varit sysselsatt med att klippa gräset, kratta löv, klippa buskar eller rensa i rabatterna kan högen av trädgårdsavfall snabbt växa. De mer populära formerna av trädgårdsavfall som folk ofta återvinner är grenar, löv, mossa, växter och gräs. Man kan även återvinna en mindre mängd frukt, bär eller kottar. Men större fruktsvinn kan inte återvinnas i Stockholm.

 

Det allra smidigaste alternativet för att kunna återvinna trädgårdsavfall är att använda en kompost. Den kan då kompostera avfall för att kunna göda växter i trädgården eller användas till planteringar hemma. Men om man inte har tillgång till detta finns det i Stockholm flera andra alternativ för hämtning av avfallet. Hur kan då detta göras?

Beställ hämtning av trädgårdsavfall

Då många stockholmare har begränsat med tillgång till återvinningscentraler som godkänner återvinning av trädgårdsavfall, finns det idag många olika företag såsom som hanterar bortforsling av trädgårdsavfall åt både företag och privatpersoner. Ett av dessa bolag som hanterar bortforsling av trädgårdsavfall är Svensk Miljöservice.

 

Svensk Miljöservice är ett gediget och kvalitetsfokuserat bolag som erbjuder ett spektrum av tjänster inom trädgård, skog och miljö. Och oavsett om man hör av sig till oss som privat fastighetsägare, bostadsrättsförening eller kommun, så hjälper några av våra kompententa medarbetare er med hämtning av trädgårdsavfall på ett säkert och hållbart sätt.

 

Vår kvalitetsgaranti och kundlöfte säkerställer att varorna sorteras korrekt och att de faktiskt återvinns på en återvinningsstation, och inte slutar upp i skogsmarkerna runt huvudstaden istället.

Spara tid och frustration

Så är man inte sugen på att sköta bortforsling av avfallet själv så kan man med fördel och enkelt beställa hämtning av trädgårdsavfall i Stockholm via Svensk Miljöservice. Från 2016 erbjuder de hämtning från april till oktober i samtliga delar av Svensk Miljöservice.

 

Efter överenskommelse med oss skrivs man upp på är ett rullande kontrakt under hela säsongen där hämtning sker varannan vecka. Vid ansökan skickas ett kärl som rymmer flera liter trädgårdsavfall. Mot en säsongsbaserad avgift kan man alltså få trädgårdsavfall hämtat, enkelt och smidigt. Detta bidrar till att gräsklippning, lövkrattning och klippning av buskar blir betydligt enklare. Under dessa trädgårdsbestyr kan man enkelt fylla kärlet med avfall för att hämtas upp senare. Detta utan att man behöver ha koll på återvinningens öppettider, hur man ska sortera det och hur det senare handskas. Allt detta fixar Svensk Miljöservice för en rimlig årlig peng.

 

Vi ser framemot att få höra mer om ditt behov och berätta hur vi kan hjälpa dig på ett kostnadseffektivt sätt redan idag!

Random Posts

LOAD MORE