1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Inga Röster Än)
Loading...

Utställning i signalfabriken i Sundbyberg

I mars ställer Gunnel Arvidsson ut i Signalfabriken med uställningen “Med inspiration från Sundbyberg, akvarell och dikt.”

Den 25/3 är det vernissage och den 22 mars, 18:00, pratar Gunnel Arvidsson själv om sin syn på konst och poesi och så här skriver konstnären om sig själv:
“Allt sedan min första utställning 1995 har samspelet i uttryck akvarell och dikt varit huvudfokus i mitt konstnärskap.

Det är många promenader längs Lötsjön och andningspauser i Marabouparken som gett mig dessa – ögonblick. Mina sinnen har öppnats. Jag har glömt att jag är i stan, förlorat mig i starka intryck. Jag vandrar mellan världar ‘med inspiration från Sundbyberg’.

Jag har givit ut fyra lyriksamlingar; de två senaste i samarbete med Sensus studieförbund. En blå bok 2003 med 16 bilder och Livsdröm 2012 med 10 akvareller. Livsdröm finns även som e-bok och ljud-dikt: Streama från Spotify och lyssna!

Sundbybergs stad har gett mig stipendier och priser för kulturgärning; senast även Stiftelsen Mäster Eckhart Sällskapet (2014).

Välkommen 22 mars kl 18.00 till en presentation av utställningen. Jag läser också dikterna som är med i utställningen och talar om min syn på konst och poesi…”

Random Posts

LOAD MORE