Random Posts
LOAD MORE
Kommunerna på Södertörn
Södertörn är Sveriges tredje största ö och på den finns flera stora och små kommuner. Kommunerna som är en del av Södertörn är Botkyrka kommun, Haninge kommun, Huddinge kommun, Nacka […]
KONFERENS & LOKALHYRA i Marabouparken.
Konferens och fest i Marabouparken Marabouparkens lokaler går utmärkt att använda för konferenser, möten och företagsevenemang. Lokalerna erbjuder en unik miljö med närhet till konst och natur som möjliggör ett […]
Sundbybergs stad satsar på drönarteknik för en smart och hållbar stadsutveckling
Sundbybergs stad tar till drönarteknologi för att förbättra och effektivisera stadsplaneringen och miljöarbetet. Genom att använda drönare kan man snabbt och effektivt samla in geografiska data som är värdefulla för […]
Rissne hemtjänst har blivit ÄTUP-certifierade!
Rissne hemtjänst har nyligen blivit certifierade av ÄTUP, vilket markerar ett stort steg framåt för bättre näringslära och förebyggande av undernäring bland äldre. Genom ÄTUPs utbildningsprogram har personalen vid hemtjänsten […]
Rissne hemtjänst har blivit ÄTUP-certifierade!
Rissne hemtjänst har nyligen blivit certifierade av ÄTUP, vilket markerar ett stort steg framåt för bättre näringslära och förebyggande av undernäring bland äldre. Genom ÄTUPs utbildningsprogram har personalen vid hemtjänsten utvecklat sina kunskaper för att förbättra matsituationen för de äldre.
Denna kompetenshöjning har lett till att både vårdtagare och personal nu kan njuta av en förbättrad matkvalitet och minska risken för undernäring. Den stärkta kunskapsbasen hyllades under en ceremoni där både personal och ledare från ÄTUP deltog för att fira framgången. Therese Johansson, enhetschef på Sundbybergs stads hemtjänst, uttryckte sin glädje över teamets framsteg och betonade vikten av att fortsätta arbeta för att förbättra omsorgen om de äldre.
Towe Bengtsson, ordförande i äldrenämnden, betonade också vikten av att alla äldre ska uppleva matglädje och välbefinnande, och därför har man satsat på att höja kompetensen inom nutrition bland personalen. Detta är en åtgärd som gagnar både de äldre och personalen, vilket skapar gladare seniorer och mer kunnig personal.